Webbutik

Pistolfodral

Pris: 240,00 SEK
Svart fodral i corduranylon med låsrem över vapnet. Fäste för bältet finns på baksidan. Fodralen finns i 2 olika storlekar och höger respektive vänsterutförande. Den mindre storleken passar utmärkt till A-vapen och den stora passar till FWB AW93, Pardini och så vidare. Fodralen tillverkas i Sverige.

Patronask ROMBEN till varierande kalibrar.

Pris: 260,00 SEK
Så här ser den ut.... Den nya asken för pistolskyttarna! En ask utformad som en romb med ett åt båda hållen skjutbart lock, Asken är utformad för att "ge" 6 patroner" när locket flyttas "ett hack i sida". Observera att asken i kaliber .22lr är gjord för 12*6 skott, totalt 72 patroner. Man handhar asken med ena handen utan problem. Pris är 260kr/ask i kaliber .22lr. Postnords frakter tillkommer. OBS! Asken finns för kalibrarna .32S&W, .38special samt 9 mm. Det har tillkommit en modell som vi valt att kalla för .32S&W-dubbel, den har ett lock på vardera sidan. Pris för denna ask är 425:-. Pris för ask i kaliber .32S&W samt 9 mm är 350:-, ask i kaliber .38 är 375:-, Ny modell inne nu, avsedd för militär snabbmatch, stdpistol, sportpistol, kostar 260 kr och finns bara i kaliber .22lr

Fältskyttehölster

Pris: 945,00 SEK
Handsytt läderhölster i genomfärgat svart läder, försett med "snäpplås" samt rejäl genomföring för bälte på baksidan. Passar de flesta pistoler typ AW-93, Pardini med flera! OBS! Hölstren finns i vänsterutförande. Glöm ej att ange vilket utförande Ni önskar beställa. BARA VÄNSTERHÖLSTER FINNS KVAR!